Hvordan det begyndte

Om os

Med vores koncept kan vi hjælpe mange mennesker, med at spare mange penge, på diverse kosttilskud, sundheds- og skøndhedsrelateret produkter og udstyr.

Konceptet

Vi er en virksomhed placeret i København, med et simpelt koncept: køb kosttilskud til indkøbspris. Ved at tilmelde sig Body Inc. imod et mdl. gebyr på kr. 79, får man adgang til et af Danmarks største udvalg af kosttilskud hvilket inkluderer alt indenfor muskelopbygning, pre-workouts, feddtab, sundhed, velvære, træningsudstyr, vitaminer, olier, mental optimering m.m.

Se alle varer

Kosttilskud kan hurtigt blive en dyr affære, og dette er specielt gældende i disse tider. Derfor vil vi gerne gøre vores, for at almene mennesker, som os selv, kan have råd til de vigtigeste kostilskud i deres daglige diæt. 

Fordele som medlem

Som medlem af Body Inc. er man aldrig bundet af et abonnement eller begrænset af et maks. antal tilladte produkter der kan købes. Du kan frit købe så meget og så tit du vil uden nogle betingelser.

Da vi ikke har nogen omsætning på de viste produkter, er vi nødsaget til at opkræve vores mdl. medlemsgebyr på kr. 79, for at kunne dække vores driftomkostninger inklusive lønninger.

Bliv medlem