FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Fragt

Normalt bliver en bestilling leveret inden for 2-3 hverdage.

Ønsker du at retunere en vare, kan du kontakte os på info@bodyinc.dk, hvorefter vi vil hjælpe dig igennem proceduren. Det er blot vigtigt, at varen er i ubrudt emballage.

Prisen for fragt af en pakke i Danmark uanset størrelse er kr. 79. Vi tilbyder dog fri fragt, for bestillinger på kr. 2.000 eller mere.

Medlemskab

Et medlemskab inkluderer 30 dages medlemskab, der kan fornyes efter udløb. Det betyder, at du til enhver tid kan opsige dit medlemskab og ikke er bundet i længere tid, end den periode du allerede har forudbetalt.

Du kan afmelde dit medlemskab her.

Du opsiger dit medlemskab ved at klikke her og efterfølgende klikke på "Annuller" til højre for dit aktive medlemskab.

Vi ser helst, at man ikke deler sin konto med andre, da vi udelukkende tjener penge på medlemskabet og er afhængige af den ene indtægt. Det er dog ikke noget vi forbyder og lader det være op til den individuelle persons etik.

Det er helt op til dig. Du må købe lige så meget du vil, lige så tit du vil – eller du må købe lige så lidt du vil, lige så sjældent du vil. Det kræves kun, at du køber et medlemskab og efterfølgende kan du handle, som du lyster.

Konto

Du logger ud, ved at gå til Min Konto og klikke på "Log ud" for enden af den øverste velkomsthilsen på siden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet placerat sapien. Suspendisse potenti. Nullam feugiat blandit mauris, non fringilla urna ultrices vel. Donec id urna consectetur, pellentesque libero rutrum, congue massa.

Du skifter din e-mail ved at gå til Kontoinformationer og ændre den tidligere indtastede e-mailadresse under "E-mailadresse".

Produkter

Vi forhandler ingen produkter af nogen art, der er ulovlige eller strider mod dansk lovgivning.