Billig protein: Sådan får du din daglige protein uden at ødelægge budgettet

Billig protein og proteinkosttilskud

Protein i form af kosttilskud er en fremragende måde at øge sit daglige proteinindtag på. Især for dem der har travlt, eller har svært ved at få nok protein gennem fødevarer. Men billig protein kan ofte være associerede med dårlig kvalitet – og af gode grunde. Men dette er dog ikke længere rigtigt.

Som du nok ved, kan omkostningerne ved at købe protein kosttilskud være urimeligt høje, hvilket gør dem utilgængelige eller begrænset for mange mennesker. Hvis du har et stramt budget eller ønsker at spare mest muligt, men stadig ønsker fordelene ved protein supplementering, kan denne artikel med garanti hjælpe dig med at spare mange penge nu og i fremtiden.

Billigeste typer af proteinpulver

  1. Whey Protein Konsentrat: Whey protein konsentrat er en af de mest overkommelige former for protein kosttilskud, og det er også en af de mest anvendte. Det er lavet af mælk og indeholder alle de essentielle aminosyrer, hvilket gør det til en komplet protein kilde. Whey kan varierer meget i pris afhængig af kvalitet og det er specielt denne type protein, som du kan spare op til 50% på, hvis du følger denne artikel .
  2. Soyaprotein: Soyaprotein er et vegetarisk alternativ til whey protein og er også en komplet proteinkilde. Det er en smule billigere end whey protein pr. gram protein og også her, kan du spare mange penge ved at følge artiklen.
  3. Casein Protein: Casein protein er en langsomt fordøjende form for protein, der ofte bruges inden sengetid for at give en jævn strøm af protein om natten. Det er en smule billigere end whey og soya proteiner.
  4. Ærteprotein: Ærteprotein er en anden plantebaseret protein kilde, der er fri for almindelige allergener. Det er en komplet proteinkilde og ligeledes i den billigere kategori, og som med de ovenstående protein tilskud vil du, kunne spare mange penge i længden, ved at læse lidt videre.
Billigeste protein i Danmark

Sådan får du den billigeste protein på markedet

Uanset dit budget er der et billigt protein kosttilskud derude til dig. Ved at undersøge og sammenligne priser, har du mulighed for at finde det perfekte protein tilskud, til at hjælpe dig med at nå dine mål uden at du behøver at blive uvenner med din bankrådgiver.

Der er flere danske og udenlandske webshops, der tilbyder billig protein – men hvad hvis du kunne købe dine kosttilskud til samme pris, som forhandleren du køber dem af?

Du kan lige nu, som det eneste sted i verden, få adgang til et lager af kosttilskud som en helt normal privatperson og dermed købe de mest populære proteiner på markedet, til samme pris som din yndlingsbutik får dem til. Det eneste det kræver, er et månedligt abonnement til kr. 79 for at få adgang og så kan du købe alt fra billig protein og kreatin, til billig pre-workouts, slankeprodukter, aminosyrer m.m. fra nogle af verdens største og mest anderkendte kostilskudsleverandører.

Eksempel på hvor meget du sparer

For at give et mere tydligt billede af, hvor meget du egentlig kan spare, tager vi udgangspunkt i et af de mest sælgende proteintilskud i Danmark: 2 kilo Trek Whey 100.

Den billigeste danske netpris lyder på kr. 599, hvor du hos Body Inc. kan få selv samme produkt til kr. 299. Selv når du inkluderer det månedlige medlemskab på kr. 79, er det stadig en besparelse på kr. 221!

Herunder kan du se nogle udvalgte og populære proteintilskud, og hvor meget du reelt sparer i forhold til de laveste netpriser i Danmark.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *